• Bønneemne ?

    Kontakt kirkens bønnekæde for at få telefonisk forbøn.

  • Familieaften

    Mad og disneysjov...kom og vær med.

  • Ny i kirken?

    Ny i kirken? Få svar på dine spørgsmål her.

  • Musik og fællesskab

    Er du også til sang?
    Se mulighederne her.

Vi bruger cookies!

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på evangeliekirken.dk. Ved at klikke videre accepterer du cookies. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

OK

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Evangeliekirken
Worsaaesvej 5
1972 Frederiksberg
Telefon: 35 35 43 66
Email: kontor@evangeliekirken.dk

 

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

4. Formål med cookies på vores website:

 

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og ud fra populære hits bruge informationen om dette, når vi vælger hvilke artikler der skal fremhæves.

 

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:  Google Analytics.

 

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Annoncenetværk
Websitet anvender ikke annoncenetværk.

 

7. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, donationer (køb), eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan der indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb, registrering af §8A og §12. stk. 3 gaver, der giver fradrag, eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Ønsker du at dine oplysninger skal vidergives til Skat, skal du kontakte kirken.

 

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Evangeliekirken, skal du rette henvendelse på kontor@evangeliekirken.dk eller telefon 35 35 43 66. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

 

nyhedsmail

calender txt red

bon TXT RED

Bibel TXT RED